👍 GRATIS FRAGT 👍 1-2 hverdages levering 👍 100% tilfredshedsgaranti

El-løbehjul Aalborg


Køb Innoliving - 10"

3.999,00 kr

4.999,00 kr

Inklusiv moms.
Læs mere →

Er du træt af den tætte myldretidstrafik i Aalborg midtby? 

Er der noget mere kedeligt at holde i kø på vej til eller hjem fra arbejde? 

Det er i dag blevet meget ineffektivt at køre i bil i de større byer og især i Aalborg. 

Som grafikken nedenfor viser er Aalborgs hovegade Vesterbro, den 2 mest ineffektive vej i myldretiden:

Ifølge vejdirektoratet tager det 5,3 minutter at køre én kilometer på Vesterbro i myldretiden. Det svarer til 11,3 km/t.

Ville det så ikke være federe at suse derudaf på cykelstien med 20 km/t? 

Med et Cityway elektrisk løbehjul kan du suse forbi alle billisterne der holder i kø på Vesterbro i Aalborg. Og bare rolig, el-løbehjulet klarer stigningerne på Vesterbro uden problemer. Du slipper derfor for at få ”syre-ben” mens du gør det. 

Et elektrisk løbehjul i Aalborg - Hvorfor?

Med et elektrisk løbehjul i Aalborg undgår du nemlig ovenstående trafikprop, jagten på parkeringspladsen og en masse udgifter til benzin/diesel.

Vores Cityway Comfort el-løbehjul overholder alle danske lovkrav og må derfor benyttes på offentlig vej.

Derfor kan du nemt og effektivt komme fra a til b, selv i myldretiden. Og det er endda helt uden at få en eneste dråbe sved på panden.

Du kan nemlig lade dig fragte af den kraftige motor der yder en stabil fremdrift og en tilpasset topfart på 20 km/t hvis du vælger vores Comfort-model.

El-løbehjulets foldbare funktion gør det yderst fleksibelt at tage med overalt, f.eks. kan du hvis du pendler, tage det med i både bus og tog. Du kan tage det med op på kontoret, så du ikke skal bekymre dig om at have et sted at parkere det.

Kort sagt:

Du kan tage det med overalt! 

Kom hurtigt omkring i Aalborg med et Cityway el-løbehjul 

Du kommer hurtigt omkring i dit Aalborgensiske gader med et el-løbehjul fra Cityway. 

Vores elektriske løbehjul er effektivt, fleksibelt og virkelig sjovt at køre på. Så drop cyklen og hop på et el-løbehjul i Aalborg allerede i dag.

Forhandles Cityway i en el-løbehjul butik i Aalborg? 

Vores produkter forhandles i øjeblikket kun på vores webshop her på siden. Der er derfor desværre ingen fysiske el-løbehjul butikker i Aalborg der forhandler vores produkter. 

Vi har dog gjort alt for at du føler dig tryg ved at købe vores produkter på nettet. Du har blandt andet altid 14 dages fortrydelsesret og derudover har vi også 100% tilfredshedsgaranti. Så lever vores el-løbehjul ikke op til dine forventninger, får du dine penge tilbage.

Derudover samarbejder vi med de bedste fragtselskaber for at kunne tilbyde den hurtigste leveringstid. Du skal derfor ikke vente i spænding særlig lang tid, når du bestiller hos os. 

Vi er altid interesseret i at samarbejde med el-løbehjul butikker i Aalborg, så hvis du har en butik og synes det kunne være interessant at forhandle vores produkter, er du velkommen til at kontakte os!