👍 GRATIS FRAGT 👍 1-2 hverdages levering 👍 100% tilfredshedsgaranti

El-løbehjul København


Køb Innoliving - 10"

3.999,00 kr

4.999,00 kr

Inklusiv moms.
Læs mere →

Cityway er en dansk udbyder af kvalitets el-løbehjul til en konkurrencedygtig pris.

Vores Cityway Comfort som er tilpasset til danske forhold og overholder alle lovkrav.

Du kan læse meget mere om vores el-løbehjul lige her.

Få dit helt eget el-løbehjul i København i dag 

Træt af kø, jagten på p-pladser eller at betale i dyre domme for at leje et el-løbehjul i København for at komme hurtigt frem? 

Dette er nogle af de problemstillinger vores kunders stod med før de anskaffede sig et Cityway el-løbehjul. 

Med et el-løbehjul fra Cityway vil du opleve en mere effektiv transport i din hverdag. Det er uanset om du arbejder, bor eller pendler i København. Et el-løbehjul vil altid være en trofast følgesvend.

Med vores konkurrencedygtige pris på vores Cityway Comfort el-løbehjul kan det hurtigt svare sig at købe dit eget el-løbehjul fremfor at leje.

Elektrisk løbehjul i København – Kan det svare sig at eje frem for at leje?

I vores optik, ja!

Med vores konkurrencedygtige pris på vores el-løbehjul skal du faktisk ikke leje et elektrisk løbehjul i København i meget mere end et døgn, før du har brugt hvad der svarer til købsprisen på vores el-løbehjul.

Udover at det hurtigt kan tjene sig selv hurtigt hjem at eje fremfor at leje, er der også en række andre fordele:

  • Du skal ikke lede efter et elektrisk løbehjul i hele København
  • Du skal ikke bekymre dig om at finde et godt sted at parkere løbehjulet
  • Du er sikker på at det altid er ladet op
  • Du skal aldrig frygte at der ikke er nogle tilgængelige 

Udover dine personlige fordele ved at eje dit eget el-løbehjul, er der også generelle fordele for hele byen. Idet at det er et stigende problem at udlejnings el-løbehjul flyder i de Københavnske gader. Hvis flere ejede fremfor at leje ville vi hurtigt være ovre det problem.

Vi vil være den foretrukne el-løbehjul butik i København

Selvom vi ikke har en fysisk el-løbehjul butik i København, er ambitionen alligevel at være den bedste udbyder af el-løbehjul i København eller rettere i Danmark.

Så selvom du ikke kan gå ned i en el-løbehjul butik i midten af København og få kyndig rådgivning skal du ikke frygte at købe et el-løbehjul hos os.

Vi står nemlig klar hver dag fra 09-18 for at besvare dine spørgsmål enten per telefon, på chat eller mail. Derfor kan du altid få rådgivning omkring vores el-løbehjul og dine behov, selvom vi ikke har en el-løbehjul butik i København. Smart, ikke?

Du kan kontakte os her.

Derudover kører vi altid med 100% tilfredshedsgaranti, så lever vores el-løbehjul ikke op til dine forventninger, kan du få refunderet dine penge.

Så selvom vi ikke har en el-løbehjul butik i København kan du altid forvente høj kundeservice og at du som kunde i centrum.