GRATIS FRAGT - 3-7 hverdages levering direkte til døren

El-løbehjul med store hjul


Køb Cityway Sport (30 km/t)

2.999,00 kr

4.999,00 kr

Inklusiv moms. Levering bliver beregnet ved kassen.
Læs mere →

Et Cityway el-løbehjul er både stabilt og af god kvatlitet.

Derudover tilbyder vores el-løbehjul med store hjul en masse fede funktioner som ikke kun gør det til en leg at komme rundt, men også gør det nemt og sikkert. 

Af funktioner kan nævnes et effektivt lithium batteri der kan tilbagelægge op til 25 km på én opladning (Afhængig af fart, vejr, førerens vægt og terræn). En kraftig el-motor der sikrer en stabil og flydende fremdrift, på enten 20 km/t på vores Cityway Comfort og 30 km/t på vores Cityway Sport.

Derudover er vores el-løbehjul med store hjul udstyret med både for- og baglys samt reflekser på begge sider. Det sikrer at du tydeligt kan blive set af dine medtrafikanter, selv efter mørkets frembrud.

Og så til sagen, de store hjul.

Kom hurtigt frem med et el-løbehjul med store hjul

Med et el-løbehjul med store hjul flyder du effektivt og elegant gennem den tætte bytrafik. Forbi de irriterede billister i myldre trafikken, de hårdtrampende cyklister med sved på panden, folk der venter på den forsinkede bus og de let traskende og stressede fodgængere der er ved at komme for sent til en møde.

Lyder det ikke fantastisk?

Et Cityway el-løbehjul med store hjul er et resultat af den teknologiske udvikling der har gjort det muligt at lagre mere strøm på et batteri. Med vores batteri kan du køre op til 25 km på én opladning (afhængig af hastighed, vejr, førerens vægt og stigninger) og kan oplade fuldt op på omkring 4 timer.

Du kommer med andre ord vidt omkring på et el-løbehjul med store hjul. Hvilket også betyder at der er rigtig mange situationer hvor et el-løbehjul ville gøre dit liv meget nemmere og effektivt.

Et møde i byen? Bliv fri for kø- og parkeringshelvede inde i midtbyen. Kom 5-6 gange så hurtigt frem end ved at gå og undgå sved på panden og at blive forpustet ved at cykle.

Med et Cityway el-løbehjul med store hjul vil du altid fremstå skarp og overskudsagtig uanset om du skal til møde, på date, til fest eller noget helt andet.

Hvad er fordelen ved et el-løbehjul med store hjul?

Udover de ovenstående fordele er der er helt teknisk grund til at et el-løbehjul med store hjul er bedre end et med mindre hjul.

De store 8” hjul på vores Comfort-model og 8,5" på sportsmodellen både for og bag, giver mange fordele for kørekomforten.

De store hjul sikrer blandt andet sikker og nem fremdrift. Det vil få dig til at føle at løbehjulet er mere stabilt og nemmere at køre på.

Derudover vil de store hjul også medvirke til en hurtigere og mere stabil acceleration fra den stærke motor.

En anden egenskab er at de store hjul i massiv gummi er stødabsorberende.

Da vores el-løbehjuls' konstruktion ikke ligger op til støddæmpere sikrer de store hjul at du ikke behøver at frygte små huller, småsten eller andre forhindringer på de danske cykelstier, villaveje og andet.

Nogle fordele ved at det er et hjul af massiv gummi er at det giver en større kørekomfort og bedre acceleration. Derudover sikrer de store hjul at el-løbehjulet kan holde til mere belasting, helt op til 125 kg. Du kan altså sagtens benytte vores el-løbehjul selvom du er en voksen mand eller kvinde. Slutteligt er de store hjul også punktérfri idet der ikke er en luftslange indeni.

Dog er et el-løbehjul med store hjul ikke specielt velegnet til andet underlag end asfalt, hård jord og tørt græs. Undgå så vidt muligt altid at køre i store huller eller over store genstande.

Er et el-løbehjul med store hjul foldbart?

Noget andet der gør at vores el-løbehjul med store hjul er et så fleksibelt transportmiddel, er at vores løbehjul er foldbart. 

El-løbehjulet kan gå fra at være 114 cm til 45 cm højt ved hjælp af den foldbare funktion.

Det vil sige at det også er ganske velegnet til folk der pendler. Du kan på få sekunder folde el-løbehjulet sammen og medbringe det i tog, bus eller metro. Derfor kan du nemt kombinere flere offentlige transportmidler, hvis f.eks. busstationen ikke ligger ved togstationen eller omvendt.

Derudover kan du med vores foldbare el-løbehjul også medbringe det i bagagerummet i bilen hvis du f.eks. parkerer et stykke væk fra dit arbejde, skole eller andet.

El-løbehjul til voksne – Lækkert design og store hjul

Selvom det at køre på et el-løbehjul er rigtig sjovt, er vores løbehjul udviklet til transport.

Det er altså ikke som sådan et stykke legetøj, selvom det sagtens kunne bruges til det. Dog udelukker styrets højde på 114 cm de fleste børn.

Det er primært designet til voksne der ønsker at spare tid i hverdagen. Det er blevet produceret i et neutralt og lækkert design, der selv for den modebevidste forbruger, kan gå an.

Og fordelene med de store hjul taler jo for sig selv.

Så hvad holder dig tilbage?

Køb et el-løbehjul med store hjul online i dag

Vi har gjort alt for at udvikle et løbehjul der passer til de flestes behov. Derfor tør vi næsten godt garantere at et el-løbehjul også kunne være noget for dig.

Derudover har vi gjort det nemt at vælge idet vi kun har to modeller af el-løbehjul med store hjul. Vi har valgt at fokusere på at udvikle de bedste el-løbehjul og har derfor ikke fokuseret på at udvikle flere modeller.

Er der noget du savner ved vores el-løbehjul eller måske noget ekstraudstyr du ikke kan finde på siden, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med forslag. Vi lever af at vores kunder er tilfredse!

Ellers er det bare med at få bestilt dit el-løbehjul med store hjul her på siden og vi vil sørge for at det kommer frem så hurtigt som overhovedet muligt.

Du kan læse meget mere om løbehjulet lige her.