👍 GRATIS FRAGT 👍 1-2 hverdages levering 👍 100% tilfredshedsgaranti

El-løbehjul reparation


Vi har udviklet vores el-løbehjul til at være så stabilt og robust som muligt. Derfor vil du sandsynligvis ikke opleve nogle problemer med at dit el-løbehjul får brug for nogle større reparationer.

Dette er selvfølgelig betinget af at du behandler dit el-løbehjul ordentligt.

Hvad kan jeg gøre for at undgå reparationer på mit el-løbehjul?

Der er reelt ikke mange ting du behøver at gøre for at undgå de store reparationer på dit el-løbehjul.

Det er meget basale ting såsom:

  1. Lad ikke dit el-løbehjul stå ude når der er meget fugtigt.
  2. Begræns din kørsel når det regner meget kraftigt.
  3. Oplad batteriet fuldt op ved første opladning.
  4. Undgå at køre i store huller, over store sten eller skarpe genstande.
  5. Undgå for så vidt muligt at køre på andet terræn end asfalt.

Ellers er det egentlig bare om at bruge sin sunde fornuft og ikke smide rundt med det. Så skal du nok undgå større el-løbehjul reparationer.

Hvilke el-løbehjul reparationer kan forekomme?

De hyppigste skader vi hører om på vores el-løbehjul er at batteriet bliver et mindre problem over tid. Lige såvel som med smartphones og andre apparater der bliver drevet af at lithium-batteri, kan batterilevetiden forværres over tid.

Såfremt du lader batteriet fuldt op ved første opladning og ellers følger almindelige forskrifter for opladning af et lithium-batteri, vil dette formentlig ikke ske i de første leveår. 

Skulle det alligevel være tilfældet at batteriet på dit el-løbehjul trænger til en reparation er du velkommen til at kontakte os og så vil vi gøre alt hvad vi kan for at være behjælpelige.

Har i nogle el-løbehjul værksteder eller servicecentre?

Vi har i øjeblikket ingen værksted til reparation af el-løbehjul i Danmark. Vi arbejder tæt sammen med vores producenter, som i nogle tilfælde kan behjælpelige med diverse reparationer.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte os hvis dit el-løbehjul trænger til en reparation, så vil vi gøre alt for at skabe kontakt med nogle der kan hjælpe med den tekniske del.

Vi søger i øjeblikket værksteder/servicecentre til reparation af el-løbehjul

Vi søger lige nu enten landsdækkende eller enkelte værksteder eller servicecentre der synes der kunne være spændende at udføre reparationer på el-løbehjul.

Hvis din virksomhed kunne være interesseret i at snakke videre om en serviceaftale er du meget velkommen til at kontakte os for videre dialog.