👍 GRATIS FRAGT 👍 1-2 hverdages levering 👍 100% tilfredshedsgaranti

El-løbehjul til børn


Køb Cityway Comfort (Forudbestilling)

3.499,00 kr

4.999,00 kr

Inklusiv moms.
Læs mere →

Er et el-løbehjul og børn et godt match?

Selvom at et Cityway el-løbehjul først og fremmest er en yderst fleksibel og effektiv transportform, kan det også sagtens fungere som et sjovt legetøj til børnene.

Vores el-løbehjul er altså ikke dissideret beregnet som legetøj til børn, men det kan med garanti skabe rigtig meget glæde for de fleste børn.

Er el-løbehjul til børn sikkert?

Ja, det er helt sikkert for børn at køre på et Cityway el-løbehjul.

Vi har begrænset vores Comfort el-løbehjul til at kunne køre maks. 20 km/t, så det overholder danske lovkrav. Det kører derfor ikke stærkere end en cykel der får lidt raske tramp i pedalerne.

Derudover sikrer vores skivebremse en kort bremselængde, hvilket gør det nemt og sikkert at køre på vores el-løbehjul.

Vi anbefaler at alle der benytter vores el-løbehjul altid bærer sikkerhedshjelm.

Desuden skal man altid køre på el-løbehjul til børn med respekt for både vejrforhold, trafik osv.

El-løbehjul til børn – Må børn køre på offentlig vej?

Reglerne for brugen af et el-løbehjul på offentlig vej foreskriver at man skal være fyldt 15 år. Derfor må børn under 15 år ikke køre på et el-løbehjul på offentlig vej.

Dog må børn under 15 år godt køre på et el-løbehjul til børn på offentlig vej hvis de er ifølge med en myndig person der har opsyn. Desuden må børn under 15 år altid køre på skiltede lege- og opholdsområder.

Børn må selvfølgelig også altid benytte et el-løbehjul til børn på privat grund.

El-løbehjul og børn – Hvor gamle skal børnene være?

Hvor gamle børn skal være for at benytte et el-løbehjul til børn, er meget forskelligt. Dels kommer det an på modellen af el-løbehjul og hvor god barnet generelt er til at styre motorisede ting.

Cityways el-løbehjul egner sig i princippet til alle børn, da det ikke er meget sværere at køre på end et almindeligt løbehjul til børn uden motor. Dog kan det køre op til 20 km/t, hvilket formentlig er lidt mere end på et almindeligt løbehjul til børn.

Dog skal man være opmærksom på at styret på vores el-løbehjul sidder i 114 centimeters højde. Derfor skal barnet være en hvis højde for at det overhovedet er muligt at benytte vores el-løbehjul. Så om vores løbehjul er til børn kommer meget an på barnet.

Er Cityways elektriske løbehjul til børn?

Cityways løbehjul er ikke beregnet til børn, men i princippet kan alle børn der kan benytte et almindeligt løbehjul til børn, også sagtens benytte vores elektriske løbehjul. 

Dog skal børnene som tidligere nævnt have en hvis højde idet styret på vores elektriske løbehjul desværre ikke kan justeres ned på nuværende tidspunkt.

Vi arbejder altid på fuld tryk på at forbedre vores elektriske løbehjul, så hvis du forslag til forbedringer, hører vi gerne fra dig. Du kan altid kontakte os her

Køb billige el-løbehjul online hos Cityway – Også til børn

Det er nemt og sikkert at købe vores elektriske løbehjul her på siden.

Om det egner sig specifikt til dit barn er op til dig at vurdere. Som tidligere beskrevet er det meget forskelligt fra barn til barn om hvorvidt det er sikkert at lade dem benytte et el-løbehjul til børn.