👍 GRATIS FRAGT 👍 1-2 hverdages levering 👍 100% tilfredshedsgaranti

Om os


Cityway.dk er startet af to venner med en ambition om at skabe det perfekte el-løbehjul til danske forhold. Vi har selv stor passion for el-løbehjul og i vores søgen efter et el løbehjul til privat brug, opdagede vi, at næsten alle elektriske løbehjul på markedet var ulovlige. Enten var der ikke de lovpligtige reflekser, bremser eller hastighedsmaksimum var alt for høj.

Vi etablerede derfor Cityway, hvor vi sammen med nogle af de største leverandører inden for elektriske løbehjul har skabt et lovligt, solidt og stilfuldt løbehjul. 

Vi havde begge job inde i byen, hvor vi tit oplevede køer, trængsel og biler i tomgang. El-løbehjulet er efter vores vurdering løsningen på mange af disse problemer.

Vi drømmer i dag om byer med mindre foruening fra biler og flere eldrevne køretøjer og samtidig en lettere og hurtigere måde at komme rundt i byen. Vi drømmer om Cityway kan være med til at skube udviklingen i denne retning.

Vi ser en stor interesse i vores produkt og arbejder i dag primært på at sprede budskabet om de mange fordele ved et el-løbehjul.

Håber I tager godt i mod vores projektet.

  • Kristian Bang Sørensen

  • Søren Højby Skriver

Virksomhedsoplysninger:

Cityway ApS
CVR: 40503552
Strandvejen 9, 1. 9000 Aalborg
Info@cityway.dk
Tlf: 20 86 54 04